Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekskluzivno razlog odgode za Klasnića

Maloljetnica koja ga optužuje nije se pojavila!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se hrvatskog nogometaša Ivana Klasnića očekivalo pred sudom u Manchesteru on tamo nije viđen, a policija je objavila da mu je produljeno vrijeme do kada vrijedi jamčevina.

Pred policijom se Klasnić nije pojavio, jer je ročište pomaknuto za 1. veljače sljedeće godine. Ekskluzivno doznajemo kako je razlog tomu taj što se djevojka koja optužuje Klasnića nije pojavila na saslušanju u policiji. Niti optužnica još nije podignuta.

Pročitajte i ovo Napadač iz Manchestera zadržan u pritvoru (Foto: AFP) U tijeku protuteroristička istraga Zadržan u pritvoru: Napadač iz Manchestera vikao "Alah" dok je ubadao ljude Željeznička postaja na kojoj se odvio napada (Foto: AFP) Novogodišnja noć Terorizam u Manchesteru? U napadu nožem ozlijeđeno troje ljudi: "Bilo je vrlo vrlo zastrašujuće"

>> Navijači: Klasnić je nevin, ovdje se radi o novcu!

>> 'Klasnić si može priuštiti najzgodniju curu'

Klasnić je trebao policiji u Manchesteru svoj iskaz dati zajedno sa dvojicom muškaraca koji su bili u njegovom stanu te koji su ujedno njegovi prijatelji, no na sudu se nisu pojavila niti njih dvojica.

U policiji izbjegavaju medije jer su nedavno imali loše iskustvo kad je afera s Waneom Rooneyem završila u medijima. Klasnić je platio jamčevinu, ali ne zna se koliku. Navodno ga zastupa najpoznatiji odvjetnički ured koji je branio i Davida Beckama a kojeg vodi Nick Freeman. U njegovom uredu to sve demantiraju.

Klasnić je danas normalno trenirao u klupskom trening kampu. U Boltonu kazu da se njegov status nije promijenio i da on moze i dalje nesmetano nastupati za klub u svim natjecanjima. Susjedi hrvatskog nogometaša kažu da ništa ne znaju o slučaju.

Optužbe za silovanje česta su pojava u Engleskoj. U pravilu završe odbacivanjem prijave. No, ovaj slučaj iziskuje oprez jer se radi o maloljetnici.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene