Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Diplomatsko neznanje

Kerum diplomatu: Mi u Splitu smo najpametniji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ponovno je pokazao osebujan način komuniciranja s uvaženim gostima.

Španjolskom veleposlaniku Manuelu Salazaru  Kerum se žalio na novinare i pohvalio se kako je socijalno najosjetljiviji političar. 'Nemam dlake na jeziku, a mediji će ionako pisati po nalogu i ono što hoće. Kriza nas je zahvatila upravo zato što većina novinara nije educirana o onome što piše i zato što pišu po političkom diktatu dviju najjačih stranaka, koje su nas i dovele do ovoga gdje se trenutno nalazima: da ljudi ne mogu normalno živjeti', požalio se Kerum veleposlaniku Salzaru.

Pročitajte i ovo Ministarstvo vanjskih i europskih poslova Rast napetosti Reakcija MVEP-a nakon što je Srbija protjerala hrvatskog diplomata: "Ovo je korak prema pogoršanju međusobnih odnosa" Željko Kerum Neke nekretnine već prodane Kvadrat Kerumova zemljišta na Čiovu procijenjen na 79 eura

Kerum smatra da novinari samo pišu o dvjema bivšim strankama, koje su vladale Splitom i koje mu ništa dobrog nisu donijele. 'Naravno da zbog toga sam nezadovoljan i da sam tako reagirao. To je moj stav i moje mišljenje', rekao je. Mišljenja je da je on u 9 mjeseci napravio puno više nego su obje stranke to učinile u posljednjih 20 godina. 'U Splitu sam ja na vlasti i moja garnitura 9 mjeseci i mi smo, hvala dragom Bogu, i hvala mojim suradnicima, napravili čudo! Znači, riješili smo ono što nije ni jedna od te dvije velike stranke napravile dugih 20 godina', zaključio je Kerum.

Španjolskom diplomatu rekao je i kako nikada nije bio u Španjolskoj, ali 'neka se ne ljuti, malo se gradova može mjeriti sa Splitom. Imamo iskustvo, znanje i najpametniji smo u Europi', ustvrdio je tom prigodom Kerum. Uvaženog gosta, koji je inače Split posjetio zbog koncerta slavnog španjolskog gitarista Paca de Lucije, Kerum je pitao i kada će Oliver nastupiti u Španjolskoj i može li malo utjecati na to.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene