Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema dosade

Kerum: Reci gazdi da se napuši kur****!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačelnik opet je imao vulgaran ispad usmjeren protiv medija.

Splitski gradonačelnik Željko Kerum, poznat po svojem eksplicitnom ponašanju i izražavanju, nije se želio fotografirati za splitski tjednik Vrime vrijeđavši njegovog vlasnika Vicenza Blagaića.

Na upit fotoreportera za poziranje, Kerum je upitao za koje je to novine, a kada je saznao da se radi o tjedniku Vrime nije se želio slikati već je izjavio 'Mogu ti gazda i glavni urednik s njim obrisat guzicu i to pojest. Reci gazdi da se napuši kur****'.

>> Kerum: Uvijek mogu jeftino kupiti političare!

Upitan za komentar gradonačelnikove izjave Vicenzo Blagaić je za Dnevnik.hr rekao kako ne zna zbog čega se Kerum uhvatio njega.

'Iako sam vlasnik Vrimena, ne vidim zbog čega se okomio na mene. Ja se ne mješam u uređivačku politiku pa ako je bio nezadovoljan nekim tekstovima, onda je to trebao drugačije rješiti', izjavio nam je Vicenzo Blagaić s kojim Kerum već duže vremena ima neke neraščišćene račune. Tako ove godine Blagaićev Croatia Boat Show nije mogao koristiti splitsku rivu koja je proteklih godina bila sastavni dio najvećeg hrvatskog nautičkog sajma.

'Ja se ne bavim njim i ne znam zbog čega se on bavi sa mnom', kratko je odgovorio Blagaić o neslaganju s Kerumom ne želeći davati nikakav daljnji komentar.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene