Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Ispad gradonačelnika

Kerum Ostojiću i Marasoviću: 'Bijednici i kreteni'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svečano 12. otvaranje splitskog nautičkog sajma, Croatia boat show zasjenio je istup splitskog gradonačelnika Željka Keruma.

Keruma je organizator sajma Vicenco Blagaić danima optuživao da mu visokim cijenama, zabranom vezova uz Rivu i sitnim ugnjetavanjima želi uništiti sajam.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Burno u Splitu 'Sutra ćemo vidjeti je li Kerum kupio ijednog vijećnika' Slika nije dostupna Reakcija HDZ-a Marasović traži ispriku od Keruma zbog izjave o kupovanja političara

>> Kerum: Kad se svađamo, mozak mi je nigdje!

Kerum danas tvrdi da je to neistina, a uvjeren je da ga skrivajući se iza Blagaića opet napadaju njegovi politički protivnici, Ranko Ostojić iz SDP -a i Dujomir Marasović, HDZ-ovac i ravnatelj splitske bolnice. Naziva ih 'bijednicima i kretenima'.

'Postoje tipovi koji se nikada neće pomiriti s tim da sam ja gradonačelnik ovog grada i da vladam u ovom gradu, pa čak i u županiji. To je njihov problem i to psihičke naravi. Neka se liječe', rekao je Kerum te dodao: 'Oprostite na ovome mome govoru koji je jako žestok jer moram. Pukao sam, neću reagirati, ali ne mogu trpiti tog kretena više nikako.'

Po završetku govora, na upit novinara na koga je pritom mislio, Kerum je rekao: ‘na Duju Marasovića i Ranka Ostojića’. Dodao je da su njih dvojica ‘loši ljudi’ te da se prema njemu kao političkom konkurentu ponašaju ‘prljavo i ružno’ i da su ‘kao ljudi nula’.

‘Žao mi je što se on (Blagaić) priklonio 'kompoziciji od bijednika' Duje Marasovića i Ranka Ostojića koji se nikad neće pomiriti s činjenicom da sam ja na čelu grada’, kazao je Kerum dodavši kako će dok je na čelu Splita podržavati manifestacije poput Sajma nautike.

'Gradonačelnik je sam rekao da je pukao i da se neki trebaju liječiti. Trebaju se liječiti oni koi su pukli', kazao je Marasović te dodao da bi Kerum zbog svojih izjava trebao podnijeti ostavku jer nije u stanju voditi grad.

Vicenco Blagaić, ravnatelj tvrtke ‘Profectus’ koja je organizator sajma, novinarima je izjavio kako mu ‘nije drago’ zbog Kerumova istupa. Odbacio je Kerumove primjedbe da se on združio s Marasovićem i Ostojićem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene