Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'U mojim tvrtkama minimalac je 3.500 kuna'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati splitski poduzetnik Željko Kerum komentirao je danas za Novu TV izjavu premijera Ive Sanadera kako "poduzetnici voze Maybach i jahte, a radnici trpe".

Kerum se, kako kaže, nada da premijer nije aludirao na njega, dodavši kako je minimalna plaća u svim njegovim tvrtkama 3.500 kuna. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Posjet Splitu Josipović: Inauguracijski program skroman, novcem iz pričuve Slika nije dostupna Kerum izjavio 'Ne dolazi u obzir da Sanadera primim u stranku'

Na premijerove prigovore da poduzetnici ne koriste prilike koje im pruža politika, Kerum je kazao kako ga politika ne zanima.

'Jako sam nesretan zbog toga što me se konstantno spominje kao negativnog poduzetnika, a ostale se poduzetnike uopće ne spominje, oni su, kao, pozitivni? Još ću vam ovo reći; ja sve što sam napravio napravio sam sam i taj nesretni Maybach koji se često spominje je dokaz da je moj posao čist, jer da nije bio čist onog trenutka kada sam ga kupio i stavio u izlog bi me priveli i zatvorili', kazao je Kerum.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene