Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Nezakonito došla do imovine'

Kazneno prijavljena kninska gradonačelnica Josipa Rimac?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prijava je navodno poslana prije tjedna, a gradonačelnicu se navodno tereti da je kao privatna osoba na nezakonit način došla u posjed određene imovine.

Kako od izvora bliskih policijskoj istrazi doznaje Jutarnji list, policija je DORH-u kazneno prijavila kninsku gradonačelnicu Josipu Rimac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Razotkriveni Policija se oglasila o akciji s USKOK-om: Uhićeni su zaradili stotine tisuća eura, traže još jednog muškarca Ilustracija zločinačko udruženje Uhićenja u tijeku: Nova akcija USKOK-a i policije

Kako pojašnjavaju u policiji, postoji osnovana sumnja da je Rimac kao privatna osoba na nezakonit način došla u posjed određene imovine čime je počinila kazneno djelo. Prijava je USKOK-u navodno poslana još prije tri tjedna, ali službenih priopćenja nije bilo. 

USKOK i MUP čini se imaju različite strategije pristupa slučaju Rimac. Dok MUP drži da imaju dovoljno dokaza za pokretanje istrage, USKOk prema neslužbenim saznanjma želi još vremena kako bi donio odluku o kninskoj graodnačelnici.

USKOK iznenadio gradonačelnicu Knina: 'Uzeli su dokumentaciju'

Podsjetimo, USKOK-ovi policajci su početkom ožujka iz ureda Josipe Rimac odnijeli dio dokumentacije o radu gradske uprave. Interes su pokazali za ugovore o najmu gradskih poslovnih prostora braniteljskim i drugim udrugama, a zanimala ih je i prodaja najatraktivnijeg gradskog zemljišta iz 2008. godine, direktoru propale drvne industrije 'Gaj' Milanu Fehiru.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene