Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezakonite radnje

Kaznena prijava protiv Ane Knežević

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Protiv Ane Knežević, predsjednice Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, zbog nezakonite prodaje bedema Priuli tvrtki Skladgradnja braće Žužul, Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu

Ana Knežević optužena je zbog zloporabe položaja. Optužnica je tereti da je svojm sindikatu priskrbila imovinsku korist veću od 4 i pol milijuna kuna. Državno odvjetništvo optužuje Anu Knežević da je prodala prostor tvrtki braće Žužul, iako je znala da se radi o državnom vlasništvu i da je njen sindikat samo korisnik prostora, ne vlasnik.

Pročitajte i ovo Ispisana informacija za prijavu boravišta Bijesan na sustav Pismo ministru i policiji koje će postati viralno: "Pokušat ću objasniti govnariju…" Slika nije dostupna U tijeku kriminalistička obrada zbog prisluškivanja Fabera

'"Nisam nikakvu zlouporabu napravila, jer je između Skladgradnje i SSSH sklopljen ugovor 2002-e po kojem Skladgradnja ima pravo na najam tog prostora 2. godine. Nakon toga su trebali ponuditi zamjensku nekretninu, koja je bila ponuđena, ali nije bila odgovarajuća i mi ju nismo prihvatili, a iza toga u ugovoru stoji da oni imaju pravo prvokupa te nekretnine po procjeni iz 2002-e, koju je napravio ovlašteni sud. vještak. Prema tome, ja sam samo realizirala ugovor koji je potpisan 2002-e godine', rekla je Knežević.

>> Optužena Ana Knežević, bivša predsjednica sindikata trgovine

Ozren Matijašević, šef HUS-a, podnio je kaznenu prijavu protiv Ane Knežević. On tvrdi da se radilo o bivšoj sindikalnoj imovini koja nije razdijeljena. Ujedno, radi se i o kulturnom dobru grada Splita, a vodi se i postupak za vraćanje nacionalizirane imovine privatnim vlasnicima.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene