Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Situacija je katastrofalna'

Karamarko: Svoju djecu tjeram na balkon da gledaju red pred pučkom kuhinjom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko još je jednom ponovio kako će nakon 1. srpnja tražiti prijevremene izbore, a osvrnuo se i na pučke kuhinje za koje tvrdi da su danas punije nego prije.

Karamarko se pita kako je moguće da Vlada u 17 mjeseci nije napravila ništa da poboljša status hrvatskih građana. 'Ne možemo to više trpjeti', izjavio je Tomislav Karamarko u intervjuu za Media Servis. Istaknuo je kako nije nezadovoljno onih 15.000 ljudi koji su prosvjedovali na zagrebačkom Trgu, već i 370.000 nezaposlenih.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva

'Živim iznad pučke kuhinje, dnevno imam razgovore s ljudima, kad se spustim iz stana i krenem niz ulicu uvijek me zaustavljaju i razgovaram s nekim ljudima. Punije su sada, vjerujte. Ja promatram sa svog balkona i svoju djecu tjeram na balkon da gledaju i ti su redovi puno veći nego što su bili. Situacija je katastrofalna', rekao je Karamarko.

Karamarko se u intervjuu i ispričao za izjavu o autističnoj Vladi nakon koje su roditelji djece oboljele od autizma, i nakon njegove isprike na Facebooku, tražili medijsku ispriku. Požalio se i kako za njega nitko nije intervenirao u sličnim situacijama.

'Prije par mjeseci rekli su da sam introvertiran, zatvoren, da ne volim pričati, da fufljam i nitko tada nije intervenirao za mene i rekao 'Pa kako možete to čovjeku reći'. Naravno, ne želim se na to izvlačiti. Ako sam iti jednu osobu uvrijedio, povrijedio, učinio nesretnim i ako sam zbog toga ja ispao nezgrapan, neobazriv prema ljudima, ja se ispričavam', rekao je.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene