Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjeruje da su oni bliži MOST-u od SDP-a

Karamarko: Razgovori s MOST-om nisu formalnost. To priča netko zlonamjeran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavnici MOST-a i HDZ-a slažu se oko toga da su neophodna ulaganja u poljoprivredu i razvoj ruralne Hrvatske. Po pitanju eksploatacije Jadrana, MOST je bliži SDP-u, nego HDZ-u.

Tomislav Karamarko izjavio je da Hrvatska mora stimulirati hrvatsku proizvodnju, uravnotežiti uvozničku politiku te povećati energetsku neovisnost. Komentirao je i nagađanja da su pregovori s MOST-om čista formalnost.

Pročitajte i ovo Božo Petrov, Nikola Grmoja, Marin Miletić Bez konkurencije Vladajući se obrušili na Most: "Nude se lijevoj koaliciji, njihov je jedini program rušiti HDZ" Slika nije dostupna Nakon sastanka MOST predložio sporazum, HDZ i SDP odbili ga odmah potpisati

"To priča netko tko je zlonamjeran. Znate, ja se iz čiste formalnosti ne bi s nikime nalazio, niti tu izvodili rekao bih čitave stručne ekspertize po temama. Naši mladi ljudi sele od Irske do Njemačke, Australije i Kanade. To nije dobro. Mislim da svako razuman i ko voli ovu zemlju ići će u tom smjeru. Mislim da će to biti jedna od glavnih dodirnih točaka i zajedničkih nazivnika", rekao je Karamarko.

Nakon nove runde pregovora, i MOST i SDP ponovno zadovoljni

"Ja vjerujem da mi imamo programe da imamo sve ono što treba da bi Hrvatska živjela kvalitetnije i da bi građani živjeli kvalitetnije", istaknuo je njegov stranački kolega Tomislav Čuljak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene