Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjeruje da su oni bliži MOST-u od SDP-a

Karamarko: Razgovori s MOST-om nisu formalnost. To priča netko zlonamjeran

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predstavnici MOST-a i HDZ-a slažu se oko toga da su neophodna ulaganja u poljoprivredu i razvoj ruralne Hrvatske. Po pitanju eksploatacije Jadrana, MOST je bliži SDP-u, nego HDZ-u.

Tomislav Karamarko izjavio je da Hrvatska mora stimulirati hrvatsku proizvodnju, uravnotežiti uvozničku politiku te povećati energetsku neovisnost. Komentirao je i nagađanja da su pregovori s MOST-om čista formalnost.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Propalo konstituiranje Karamarko objasnio zašto HDZ nije podržao Podolnjaka Slika nije dostupna Izračunali smo KOME TREBA (NE)CJELOVIT MOST?

"To priča netko tko je zlonamjeran. Znate, ja se iz čiste formalnosti ne bi s nikime nalazio, niti tu izvodili rekao bih čitave stručne ekspertize po temama. Naši mladi ljudi sele od Irske do Njemačke, Australije i Kanade. To nije dobro. Mislim da svako razuman i ko voli ovu zemlju ići će u tom smjeru. Mislim da će to biti jedna od glavnih dodirnih točaka i zajedničkih nazivnika", rekao je Karamarko.

Nakon nove runde pregovora, i MOST i SDP ponovno zadovoljni

"Ja vjerujem da mi imamo programe da imamo sve ono što treba da bi Hrvatska živjela kvalitetnije i da bi građani živjeli kvalitetnije", istaknuo je njegov stranački kolega Tomislav Čuljak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene