Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karamarko Milanoviću

Karamarko: 'Ako Boga zna nek se počne baviti svojim poslom!'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u Zadru je, vezano za premijerovu izjavu na današanjoj sjednici Vlade, rekao da Milanović često spominje Boga, te 'da ako Boga zna neka se počne baviti svojim poslom.'

Prozvavši HDZ da svojim prijedlogom rezolucije o načelima prometnog povezivanja Dubrovačko-neretvanske županije nastavlja potpaljivati strasti i širiti strah u javnosti, premijer Zoran Milanović je danas rekao: "Dajte molim vas više prestanite s ovim, prestanite ako Boga znate."

"Vidim da je premijer Milanović duboko u teologiji i često spominje Boga, ali ako Boga zna neka se počne baviti svojim poslom, a nas neka pusti da se bavimo interesima hrvatskoga naroda", rekao je Karamarko.

Karamarko je večeras došao u Zadar razgovarati sa stranačkim kolegama o pripremama za predstojeće lokalne izbore, a potom je održao konferenciju za novinare. Na lokalnim izborima on očekuje pobjedu HDZ-a u Zadarskoj županiji, kao i u većini jedinica lokalne samouprave. O imenima kandidata za župana i gradonačelnike u Zadarskoj županiji nije želio govoriti.

Pročitajte i ovo Predsjednik Zoran Milanović Izjava za medije Milanović se obrušio na Plenkovića: "On ima velik problem. Znoji se i treba se znojiti" Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene