Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Pojačali stranku'

Karamarko o Stieru: To nije smjena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislava Karamarko u Valpovu, na zamolbu novinara da komentira današnju smjenu Davora Ive Stiera s dužnosti međunarodnog tajnika HDZ-a i imenovanje Mire Kovača na tu dužnost, odgovorio kako 'to nije smjena'.

'To nije smjena', rekao je Tomislav Karamarko te istaknuo da Stier ima mnogo posla i obveza u Europskom parlamentu, gdje ga stranka vidi u budućem sazivu.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati Unutarstranački izbori u HDZ-u - 1 STRANAČKA PREVIRANJA Ususret izborima u HDZ-u: Izazivači su brojni, ali koplja se najviše lome oko dviju velikih stvari

Kako je rekao, Stierov rad 'ocijenjen je s najvećem ocjenama' te 'i dalje ostaje u funkciji'. Stranka se pojačala 's iznimnim profesionalcem koji dugo radi u diplomaciji', zaključio je predsjednik HDZ-a.

HDZ smijenio Stiera na mjestu međunarodnog tajnika stranke, novi tajnik je Miro Kovač

Kako je predvečer priopćila ta stranka, Miro Kovač rodio se 1968. u Splitu. Dugogodišnji je hrvatski diplomat koji je u svojoj karijeri, među ostalim, obnašao dužnost pomoćnika ministra vanjskih poslova (2004.) te veleposlanika u SR Njemačkoj od 2008. do 2013. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene