Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karamarko o koaliciji s Kerumom

Na pitanja 'što bi bilo kad bi bilo' ne odgovaram

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi čovjek HDZ-a Tomislav Karamarko kaže da odluke o lokalnim koalicijama donose lokalne stranačke podružnice, a on na pitanja tipa 'što bi bilo kad bi bilo' nema namjeru odgovarati.

Nakon što je Željko Kerum jučer najavio mogućnost da se ponovno kandidira za gradonačelnika Splita, pri čemu je izrazio neskrivenu želju da to učini uz podršku HDZ-a, nakon današnje sjednice Predsjedništva najveće oporbene stranke oglasio se njezin predsjednik Tomislav Karamarko.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović posjet splitu Milanović o sastavljanju većine i kandidaturi: "Tresem se u tišini" Predrag Štromar i Andrej Plenković U tri izborne jedinice HNS dogovorio izlazak na izbore s HDZ-om: "Očekujemo jedan do dva mandata"

>> Kerum: Moguće je da se ponovno kandidiram za gradonačelnika

On tvrdi da je HDZ u potpunosti spreman za predstojeće lokalne izbore, a da odluke o koalicijama u pojedinim sredinama donose lokalne stranačke podružnice. Napominjući kako od koalicije s Kerumom zasad nema ništa, na pitanje bi li podržao eventualnu odluku splitskih HDZ-ovaca da ga podrže u utrci za drugi mandat, Karamarko je rekao da na pitanja tipa 'što bi bilo kad bi bilo' nema namjeru odgovarati.

Inače, Karamarko je izjavu dao nakon sjednice Predsjedništva na kojoj je odobreno pokretanje stegovnog postupka protiv Jadranke Kosor.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene