Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karamarko novinarima:

VIDEO 'Ne slažem se s Prgometovim stavovima oko branitelja'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uz jučerašnju presudu te prosvjed branitelja, predsjednik HDZ-a danas je komentirao i stavove Drage Prgometa koji je pozvao branitelje da konačno prekinu prosvjed u Savskoj ulici u Zagrebu.

Tomislav Karamarko rekao je kako nije zadovoljan jučerašnjom presudom za genocid. 'Još jednom se pokazalo da pravo i pravda nisu isto'', rekao je Karamarko i dodao kako ga ipak zadovoljava činjenica da je bilo genocidnih radnji sa srpske strane te kako se više nikada neće moći izjednačavati agresora i žrtvu.

Pročitajte i ovo Izrael bombardirao Rafu - 2 Na najvišem sudu UN-a Velesilu teško optužili i traže hitne mjere: "Time su omogućili genocid..." Rat objavama - 1 Fotomontaže Politički rat proširio se na internet: Hoće li pobijediti lord Voldemort ili Karaplenković?

Komentirao je pisanje Drage Prgometa, drugog čovjeka HDZ-a, koji je pozvao branitelje da konačno prekinu prosvjed. 'Svatko ima pravo na svoje mišljenje, no to je samo mišljenje jednog čovjeka, gro članova HDZ-a, i ja osobno, se s time ne slažem', rekao je predsjednik HDZ-a.

Karamarkov zamjenik o braniteljima u Savskoj: 'Krajnje je vrijeme da se protest privede kraju'

Ipak, na pitanje znači li njegova podrška braniteljima ujedno i podršku Branimiru Glavašu, nije htio konkretno odgovoriti.

'Kad govorimo o braniteljima i njihovom prosvjedu u Savskoj, ja sam se na to refereirao, na njihova prava koja izražavaju na miran način. Oni nisu tamo zbog nekoliko stotina kuna nego zato što su svi njihovi ideali gaženi i to su isključivi razlozi. Pojedinci mene ne zanimaju, oni zanimaju mene kao kolektiv', rekao je Karamarko.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene