Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šef oporbe o premijeru

Karamarko: HDZ - Kukuriku koalicija 2:0

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za komentar jučerašnjeg aktualnog prijepodneva, na kojem je vrlo zapaženu ulogu imao premijer Zoran Milanović, zamolili smo šefa oporbe Tomislava Karamarka.

'Jučer je ono bila jedna vrlo zanimljiva predstava u stilu Zorana Milanovića. On nije odgovorio ni na jedno pitanje suvislo, svaki odgovor je počeo s uvredama i osobnim napadom na čovjeka koji postavlja pitanje. Mislim da je njemu ta predstava bila potreban da nađe alibi za svoj sljedeći poraz', komentirao je Karamarko jučerašnje aktualno prijepodne.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Matić je neodgovoran' Karamarko podržao prosvjednike pred Ministarstvom branitelja Slika nije dostupna Lekcija iz povijesti Mesić: 'Koji je to antifašizam što ga Karamarko brani od mrtvoga Tita?'

>> 'Tuđman nije bio ishlapljeli, izbezumljeni starac!'

Osvrnuo se i na premijerovu odluku o glasovanju dvotrećinskom većinom po pitanju ratifikacija sporazuma Tuđman-Izetbegović. 'Ono što je jučer bilo ključno je jedna rečenica koja je svima odzvonila u u ušima, a to je da će se ići na dvotrećinsko glasovanje i odluku Sabora', rekao je Karamarko i naglasio kako je donedavno Neven Mimica inzistirao na glasovanju kvalificiranom većinom, da bi se sada ipak odlučili za dvotrećinsku.

'To znači da je ovo njihov drugi poraz ; HDZ 2- koalicija 0. Pelješki most -1:0, ratifikacija 2-0', rekao je šef HDZ-a.

'Preostaje im gospodarstvo u kojem ništa nisu napravili. Poslije poslije toga im preostaje da gopodin Milanović i dalje vježba retoriku pred ogledalom i zabavlja svoje apologete', zaključio je Karamarko.

Evo što su rekli ostali HDZ-ovi zastupnici koji su se s premijerom, također, našli u raspravi.

'Iza te bahatosti se zapravo krije nervoza i spoznaja da je nesposoban da izvuče Hrvatsku iz krize', rekao je saborski zastupnik Ivo Stier. Premijera je komentirao i Goran Jandroković koji je kazao: 'Vidjeli smo ga u najgorem mogućem svjetlu, kao predsjednika Vlade koji ne odgovara na pitanja, koji ne polemizira i ne iznosi argumente.

Komentarima se pridružila i njihova stranačka kolegica Ana Lovrin koja je kazala: 'Pretjerao je jer se zastupnicima obraćao osobno, vrijeđao ih osobno. To rade ljudi kada se unervoze jer dobiju pitanje na koje ne znaju odgovoriti'.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene