Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SEKUNDE UŽASA

VIDEO Pogledajte trenutak u kojem je počela pucnjava na paradi! Čovjek koji je svladao napadača: "Zaletio sam se u njega..."

Na društvenim mrežama pojavila se snimka koja pokazuje trenutak kada je započela pucnjava u Kansas Cityju.

Tijekom proslave osvajanja Super Bowla u Kansas Cityju trojca osumnjičenika počela su pucati po okupljenim navijačima. Prema prvim izvještajima jedna osoba je smrtno stradala, dok je 21 ozlijeđena.

Među ozlijeđenima je i devetero djece u dobi od 6 do 15 godina, a ozlijede koje su zadobili mogu biti opasne po život.

Pročitajte i ovo Ilustracija stravičan slučaj Osuđena na 99 godina: Tinejdžerica hladnokrvno ubila drugu za 9 milijuna dolara. Odvela ju je na planinarenje, a onda...

Na društvenim mrežama pojavila se snimka koja pokazuje trenutak kada je počela pucnjava. Navijači su se mirno okupljali i krenuli pozdraviti osvajače Super Bowla, kada je u jedan od napadača zapucao. Na snimci se vidi kako se gomila ljudi u panici trči i traži zaklon.

Snimku s drugog mjesta uhvatile su kamere BBC-ja. Oni su se tek uključili u prijenos kada su njihovo emitiranje prekinuli pucnjevi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Prijeko potrebna pomoć Dobra vijest za tisuće starijih građana: Na račune će im sjesti 150 eura

Lokalni mediji izvještavaju kako su igrači Kansas City Chiefa još uvijek bili na pozornici kada su odjeknuli prvi pucnjevi.

Trojca osumnjičenika za pucnjavu su uhićena. Motiv za napada na okupljene navijače zasad je nepoznat.

Pročitajte i ovo Screenshot Noć užasa u Splitu UZNEMIRUJUĆE Objavljena stravična snimka iz Splita! Muškarac divljački napada mlade, oni vrište: "Vozi, samo bježi, ubit će nas!"

Čovjek koji je onesposobio jednog od napadača u Kansasu progovorio je o trenutcima užasa koji su uslijedili nakon pucnjave. On se zatrčao u napadača, srušio ga i razoružao.

“Nisam oklijevao. Samo sam to učinio. Odlučio sam ga srušiti i još jedan čovjek učinio je istu stvar i srušili smo ga. Vidio sam kako mu oružje pada iz ruku.“

Opisao je i koliko dugo je trebalo policiji da im pomogne i uhiti napadača.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Aktualne teme Vlada donijela važnu odluku za opstanak Hrvatske: ''Ovo zahtijeva napor cijelog društva''

“Činilo se kao vječnost, ali vjerojatno nije bilo tako. Oko 30 sekundi sam ga držao dolje. Vikao sam 'Gdje je policija? Dovedite policiju dovedite policiju'“.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene