Obavijesti Video Pretražite Navigacija
računalna prijevara

Kako je dvojac reprogramirao aparate za igre na sreću te se domogao 44.000 eura

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Dvojac je reprogramirao aparate za igre na sreću te se domogao 44 tisuće eura.

Djelatnica splitskog automat kluba i korisnik njihovih usluga osumnjičeni su da su reprogramirali aparate za igre na sreću čime su se domogli 44 tisuće eura.

Dvojac je osumnjičen za računalnu prijevaru te će biti predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je splitska policija koja je provela kriminalističko istraživanje nakon što je oštećeno trgovačko društvo podnijelo kaznenu prijavu.

Pročitajte i ovo Ivan Anušić, Oleg Butković Nastavak sukoba Butković objavio fotografiju s Anušićem pa zapitao: "Zorane, di si ti? Jesi sastavio Vladu?"

Pročitajte i ovo Ilustracija u Rovišću U sudaru kamiona i automobila poginuo muškarac: Cesta zatvorena za promet

U tom su društvu utvrdili da im je mijenjanjem koeficijenata isplatnih dobitaka pričinjena materijalna šteta u iznosu od gotovo 44 tisuće eura.

Pročitajte i ovo USKOK, ilustracija Zločinačko udruženje Policija i USKOK u akciji: Uhićeno više osoba u jednoj županiji

Kriminalističkim istraživanjem nad 39-godišnjom djelatnicom utvrđena je sumnja da je, imajući pristup aparatu skinula zaštitu i time omogućila pristup 47-godišnjaku koji je 30. travnja ostvario dobit.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene