Obavijesti Video Pretražite Navigacija
predah od napornog rada

Kad političari utihnu: Nije Butković jedini, evo tko je sve "ubio oko" u Saboru, Vladi, sudnici...

Kad političari utihnu (Foto: Dnevnik.hr)
Kad političari utihnu (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Kad političari utihnu (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Nikad ranija sjednica Vlade jučer je teško pala ministru prometa Olegu Butkoviću. Do kraja ga je slomilo izvješće o radu izvanredne uprave Agrokora, pa je ministar ubio oko.

No Butković nije jedini, prisjetili smo i drugih političara. Sjednica Vlade svojedobno je uspavala i tadašnjeg potpredsjednika Radimira Čačića.

Pročitajte i ovo Ministar Oleg Butković i predsjednik Zoran Milanović Novi nastavak Butković za dobro jutro Milanoviću: ''Koje li ironije, uđeš u kampanju kao predsjednik, a iz nje izađeš kao kravokradica!'' Zoran Milanović I o Butkoviću Milanović: "Plenković nas uvlači u sukobe koje ne razumije"

Nije mu to bio prvi put. I tjedan dana prije odmorio se dok je predsjednik Josipović govorio. I Milan Bandić, inače poznat kao veliki radoholičar, često se odmori upravo na radnim zadacima. Prije nekoliko godina uspavala ga je misa za domovinu.

Oči je teško držao otvorenima i na izricanju presude u aferi štandovi. Nisu uvijek političari ti koji zadrijemaju. Luka Bebić predavaonicu vojnog učilišta uspio je pretvoriti u veliku spavaonicu!

I s druge strane Markova trga zastupnici su znali padati s nogu. I iako uglavnom pokušavaju naći opravdanje za ovakvo ponašanje, nakon maratonske rasprave o izmjenama poslovnika u saboru, ono im nije trebalo.

Ivan Pernar tako je odmorio na naslonjaču, Arsen Bauk potpomogao se saborskom klupom, a saborski kafić radio je – punom parom.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene