Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Hrabro srce'

Josipović zaigrao nogomet s političarima i nogometašima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Akcija 'Hrvatsko srce za Knin', čiji cilj je prikupiti sredstva za izgradnju nove zgrade poludnevnog boravka za štićenike kninske udruge invalida Sveti Bartolomej, okupila je mnoge poznate političare, sportaše, pjevače i ostale osobe izjavnog života.

Utakmica se igrala na stadionu NK Dinara u Kninu . Za momčad Cro Unuma, koja je ujedno i organizator ove humanitarne akcije, nastupio je predsjednik Republike Ivo Josipović, Dragan Primorac, proslavljeni sportaši Davor Šuker, Igor Štimac, Robert Jarni, Dario Šimić, Niko i Robert Kovač, Boris Živković, Zoran Mamić i Branko Cikatić te popularni pjevači Goran Karan, Hari Rončević, Đani Stipaničev i Mate Bulić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "vrlo neukusno" Ivo Josipović: "Mnogi se pitaju je li predsjednica u Kninu konzumirala alkohol" Vukovar (Foto: Dnevnik.hr) Dan domovinske zahvalnosti Sportom, umjetnošću i okupljanjem branitelja u Vukovaru i diljem Slavonije proslavljena godišnjica Oluje

>> Pripreme za proslavu: Prvi put zastavu će podignuti branitelji

Početni udarac izveo je Ivo Josipović, a prvi gol za momčad Cro Unuma dao je Niko Kovač te je s rezultatom 1:0 i završilo prvo poluvrijeme. Gledatelje su između dva poluvremena zabavljali Goran Karan i Mate Bulić. U drugom poluvremenu razbudili su se i igrači Sv. Bartolomeja, koji su zabili za 1:1.

'Drago mi je da smo ponovno odlučili učiniti nešto dobro i humano, a čestitam svima u gledalištu koje je puno jer svi skupa smo odlučili učiniti nešto za ljude kojima je pomoć potrebna', rekao je Ivo Josipović.(Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene