Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Grčka je izvukla pouke'

Josipović primio grčkog ministra vanjskih poslova Avramopoulosa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Ivo Josipović primio je grčkog ministra vanjskih poslova Dimitrisa Avramopoulosa s kojim je razgovarao o skorom članstvu Hrvatske u Europskoj uniji i budućoj suradnji, priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Potvrdili su odlične bilateralne odnose i želju da se nakon ulaska RH u EU intenziviraju i ekonomski odnosi, koji su u zadnje vrijeme već bilježe rast. Grčki ministar upoznao je predsjednika Josipovića s trenutnom gospodarskom situacijom u svojoj zemlji, te naglasio da je Grčka izvukla pouke iz ove krize i da priprema važne reforme, koje bi joj trebale omogućiti što brži oporavak.

Pročitajte i ovo Ilustracija Jeste li ga osjetili? Potres kod Ogulina, osjetio se i na području Zagreba i BiH: "Dobro je zatreslo..." Ilustracija Lijepa gesta Hrvatska šalje kanader u Grčku: "Solidarni smo i spremni pomoći"

>>'Hrvatska će biti mali, ali važan dio EU tržišta'

Razgovaralo se i o situaciji u jugoistočnoj Europi, te su se predsjednik Josipović i grčki ministar Avramopoulos složili kako će ulazak Hrvatske u EU biti dodatni stabilizirajući faktor za čitavu regiju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene