Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povodom Nove godine

Josipović posjetio umirovljenike i operativce u DUZS-u i MUP-ovom OKC-u

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Republike Ivo Josipović posjetio je danas Dom za starije i nemoćne osobe 'Medveščak', Državnu upravu za zaštitu i spašavanje (DUZS) i Operativno komunikacijski centar MUP-a te čestitao umirovljenicima i dežurnim operativcima Novu godinu.

Umirovljenici u Domu "Medveščak" predsjedniku su priredili prigodni novogodišnji program i s njim razmijenili čestitke i darove. Darovali su mu rukom oslikane kuglice za bor koje su sami izradili.

U posjetu Domu za starije i nemoćne predsjedniku se pridružio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, kojega su korisnici Doma toplo pozdravili, nakon što ih je izvijestio da su gradske vlasti "uspjele smisliti" potrebnih 15 milijuna kuna, kako starački domovi ne bi morali poskupjeti.

Pročitajte i ovo Grob Milana Bandića OPORBA NEGODUJE Prije tri godine preminuo je Milan Bandić, još nema nadgrobni spomenik Slika nije dostupna Gosti Dnevnika Nove TV Što obećavaju i čemu se nadaju

>> Blago Splićanima, Kerum tvrdi da za njih krize nema!

U DUZS-u su predsjednika izvijestili da su noćašnje proslave na otvorenom u Zagrebu protekle u redu, te da su imali tek nekoliko helikopterskih intervencija u kojima su do bolnica prevezli trudnice koje su trebale roditi, te da su sva rođena djeca zdrava.

U MUP-ovom Operativno komunikacijskom centru predsjednik Josipović je iskušao novu tehnologiju, koja mu je omogućila da Novu godinu čestita i policajcima u Makarskoj, na Lastovu te u Osijeku. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene