Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Službeni posjet Slavonskom Brodu

Milorad Dodik: Nevine žrtve zaslužuju ispriku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Sve nevine žrtve zaslužuju saučešće i ispriku', rekao je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik tijekom službenog posjeta Slavonskom Brodu.

Prije polaganja vijenaca na spomenik 'Djevojčica' koji je podignut za svu djecu stradalu u Domovinskom ratu, Milorad Dodik istaknuo je kako sve nevine žrtve zaslužuju ispriku.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Politička kriza Inzko: Dodik otvoreno krši Daytonski sporazum! Slika nije dostupna Previranja u BiH Inzko suspendirao zakon RS, Dodik to neće poštovati

Dodik je s predsjednikom Ivom Josipovićem istaknuo kako će nastaviti suradnju na problemu rafinerije iz Bosanskog Broda. Dodik je istakao kako će RS uložiti 530 milijuna eura u njezinu modernizaciju, a 100 milijuna eura otići će za unaprjeđivanje ekoloških standarda. Josipović je istaknuo kako će hrvatska strana sudjelovati u svemu što ima veze s ekologijom u rafineriji.

>> Josipović: Nejednakost Hrvata tekovina Daytona

Susret hrvatskog predsjednika Ive Josipovića i predsjednika entiteta Republike Srpske u BiH Milorada Dodika počeo je u zgradi Gradskog poglavarstva Slavonskog Broda.

Prvi je u zgradu Poglavarstva stigao predsjednik RH Ivo Josipović, a potom je ušao i predsjednik entiteta Republike Srpske Milorad Dodik. Ispred zgrade poglavarstva dočekali su ih i pozdravili gradonačelnik Slavonskoga Broda Mirko Duspara i predsjednik Gradskog vijeća Hrvoje Andrić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene