Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Od srca'

Josipović čestitao Božić građanima koji ga slave po gregorijanskom kalendaru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Božić je blagdan koji govori o nježnosti i dobroti. Podsjeća ljude da ljubav, radost i nada imaju smisla, poručio je Josipović.

Predsjednik Republike Ivo Josipović uputio je u utorak čestitku svim građankama i građanima koji Božić slave po gregorijanskom kalendaru u kojoj ističe da blagdan Božića ljude podsjeća da ljubav, radost i nada imaju smisla.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Sretan antiruski Božić!" Rusi poslali zastrašujuću božićnu čestitku Europljanima: Pogledajte video objavljen na državnoj televiziji Zoran Milanović "Godina nije bila laka" Božićna čestitka predsjednika Milanovića: "Hrvatski uspjesi o kojima slušamo ne mogu prekriti probleme i brige"

Za božićne blagdane očekuje nas iznadprosječno toplo vrijeme

'Svim građankama i građanima Republike Hrvatske koji slave Božić po gregorijanskom kalendaru upućujem čestitke od srca!

Božić je blagdan koji govori o nježnosti i dobroti. Podsjeća ljude da ljubav, radost i nada imaju smisla. Svake godine svakoj osobi pruža mogućnost za novi početak, u duhovnom i ljudskom smislu.

Vjerujem da će i ove godine duhovna i univerzalno humana poruka Božića biti poticaj svim građankama i građanima da se založe za bolju budućnost, temeljenu na odgovornom društvenom ponašanju, pravednosti, solidarnosti i toleranciji. Sretan Božić!', stoji u čestitki predsjednika Josipovića. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene