Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proljetni Božić

Za božićne blagdane očekuje nas iznadprosječno toplo vrijeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I u kopnenom području i na Jadranu danju bi se trebalo mjeriti više od 10 stupnjeva, a na Jadranu i do 15.

Umjesto bijelog, stiže nam proljetni Božić. Meteorolog Nove TV Darijo Brzoja kaže kako nas za blagdane očekuje iznadprosječno toplo vrijeme.

Već neko vrijeme znamo kako nam Božić neće biti bijel, neće biti ni hladno, čak ni blizu kako je to u ovom dijelu godine uobičajeno. Premda su do Božića još četiri dana, prognoze za sredinu tjedna već sad su više manje jasne. Vrijeme će i na Badnjak i na Božić većim dijelom biti suho i stabilno te za drugu polovicu prosinca dosta toplo.

Pročitajte i ovo Sunčan dan u Splitu Ljeto je uranilo Već uskačemo u kratke rukave? Prognostičar Nove TV otkriva kakvo nas vrijeme čeka u nadolazećim danima Ralice na autocesti A6 Iz minute u minutu Novi problemi: Oglušili se na zabranu pa kamionima ušli na zametenu cestu, blokirali sav promet

I u kopnenom području i na Jadranu danju bi se trebalo mjeriti više od 10 stupnjeva, a na Jadranu i do 15. Jedino što valja pozornost skrenuti na one noćne, odnosno jutarnje vrijednosti koje bi u unutrašnjosti mogle biti oko nule. Dobra je vijest i to da kad već nema snijega, ne bi trebalo biti ni kiše. Štoviše, bit će djelomice ili pretežno sunčano.

U Gorskom kotaru pao je prvi snijeg, a Zagreb nije vidio sunca već 17 dana!

I u danima do Božića očekuje nas suho i stabilno, vrlo vjerojatno i uz dosta sunca. Čini se da će i Badnjak i Božić proteći u ovako više proljetnom, nego zimskom ozračju.
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene