442743
442743
442743
442743
442743

Josip Klemm dobio posao osiguranja zgrade Ministarstva branitelja

  • , 08.07.2016., 17:23
  • Autor:
  • komentara

Zaštitarska tvrtka Josipa Klemma, jednog od vođe braniteljskog prosvjeda, dobila je posao osiguranja i čuvanja zgrade Ministarstva branitelja.

 
 
 
 
Klemm preuzima osiguranje Ministarstva branitelja (Video: Vijesti u 17 h)
Klemm preuzima osiguranje Ministarstva branitelja (Video: Vijesti u 17 h)

Klemm sigurnost u idućih pola godine osiguravat će zgradu Ministarstva branitelja i Ministarstva socijalne skrbi koji su na istoj adresi.

Informaciju je potvrdio i Josip Klemm rekavši da su se javili na natječaj i dali najjeftiniju ponudu kojom su pobijedili konkurenciju.

Za šest mjeseci zaštitarskih usluga, Ministarstvo branitelja će platiti 658.000 kuna s PDV-om.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se