Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mesiću potrebnije dublje analize

'Još nisam odlučio hoću li se kandidirati za gradonačelnika Zagreba'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić rekao je kako još nije odlučio hoće li se kandidirati za gradonačelnika Grada Zagreba.

'Tu bi bile potrebne malo dublje analize, a na kraju ovisi i o mojoj odluci. Za sada to nisam odlučio', rekao je Mesić na zagrebačkom Fakultetu političkih znanosti nakon skupa 'Parlamentarni izbori u Hrvatskoj' odgovarajući na novinarski upit je li se odlučio kandidirati za gradonačelnika Zagreba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svjedočenje poduzetnika Obranović: S tastom Mesićem nikad nisam razgovarao o Glavašu Slika nije dostupna 'Nije bilo svojstveno ni '90-ih' Pupovac: Napada poput Josipovićevog nije bilo ni 90-ih, to nisu radili ni Tuđman ni Mesić

>> 'Predlažu mi da budem gradonačelnik Zagreba'

Dodao je kako mu to predlažu većinom nezavisni ljudi, koji sada nisu direktno u politici, a ima nekih koji su i bili. 'Uglavnom radi se o različitim kategorijama ljudi', kazao je Mesić.

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić sinoć je u razgovoru za Dnevnik Nove TV izjavio kako mu je 'nekoliko grupa' predložilo da se kandidira za gradonačelnika Zagreba i napomenuo kako 'u politici ništa nije isključeno'.

'Ja sam odlaskom u mirovinu rekao da se više ne želim baviti dnevnopolitičkim pitanjima, ali evo kada me već pitate, došlo je nekoliko grupa k meni s prijedlogom da se aktiviram, ali samo na jednom pitanju, a to je mjesto gradonačelnika Grada Zagreba', rekao je Mesić.

Dodao je se s tim računa jer je bio i gradonačelnik, ali i predsjednik parlamenta i predsjednik RH i Jugoslavije. 'Ali ako bih se odlučio, morao bih izvršiti malo veće konzultacije', zaključio je. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene