Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svi se pitaju tko je!

Još jedna tajanstvena donacija u Dubrovniku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je anonimna donatorica darovala čak milijun i pol kuna za obnovu kapele na gradskom groblju, u Dubrovniku nove tajanstvene donacije.

'Sviđa mi se kuća i ovaj veliki tobogan', kazao je 3-godišnji Marin nakon što je prvi pregledao novo igralište. 'Tamo se može lako spuštati pa onda otrčati u vozilo vatrogasaca'.

Pročitajte i ovo Razrušeni hoteli u Kuparima - 2 Besplatna reklama Najpopularniji youtuber svijeta posjetio razrušeni hotel u Kuparima: Video ima 80 milijuna pregleda Cijena kvadrata - 3 Obaraju rekorde Za cijenu cijele kuće na Banovini u ovom gradu možete kupiti tek deset kvadrata: "Ne znam kako će moja djeca nešto kupiti"

I dok traje igra, sa strane sve zadovoljno promatra mama. 'S obzirom da je park bio razrušen, godinama je tako sve stajalo. Ovo je prekrasno', kazala je Marinova majka Ana.

>> Doznajte gdje Dubrovčani bježe od gužvi i vreve Straduna

Ljuljačke će uskoro biti postavljene, a cijelo igralište trebalo bi i službeno biti otvoreno do konca tjedna. Novac za uređenje je dao anonimni donator, a Dubrovčani ne znaju tko bi to mogao biti.

'Važno da čine dobra dijela, pa nije važno tko je. Tko ima novca neka da, takvih treba više biti u Dubrovniku', smatraju Dubrovčani.

Nakon anonimne donatorice koja je darovala milijun i pol kuna za uređenje kapelice na groblju, nova anonimna donacija. I dok iz grada Dubrovnika ne žele reći o kolikom se novcu radi, Marin već najavljuje, vraćam se već sutra i dovodim prijatelje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene