Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozačka nekultura

Još jedan u nizu vozačkih bezobrazluka: Parkirao auto nasred raskrižja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svima je već dosta vozačke nekulture, no neki si vozači i dalje dopuštaju previše.

Jutros smo zaprimili fotografiju jednog ljutitog čitatelja kojemu je dojadila vozačka nekultura na našim cestama. Poslao nam je fotografiju snimljenu u mjestu Bakarac.

Pročitajte i ovo Objava u Facebook grupi Gajnice jučer, danas, sutra "VRATILI STE MI VJERU U DOBRO" Oduševila je "kazna" za nepropisno parkiranje. I nije jedina: "Možda smo te malo scimali..." Razbijeni automobil u Rijeci (Screenshot: Dnevnik.hr) NEVJEROJATNA SNIMKA Javio se vlasnik izrazbijanog Smarta, kaže da planira tražiti odštetu: "Oštećen je stakleni krov, vjetrobrani, prednja maska..."

'Unatoč činjenici da je parkiralište ispred lokalnog restorana bilo gotovo prazno, netko se ipak usudio parkirati nasred raskrižja, na pješačkom prijelazu, kršeći sva pravila, prvo moralna, a zatim i prometna. Sramota kakvih sve vozača ima', prokomentirao je naš čitatelj.

>> Mislili ste da ste vidjeli sve? Pogledajte ovo...

>> Pogledajte kako se parkira Petar Čobanković!

Ovo je samo jedan u nizu primjera bezobrazluka na hrvatskim cestama; nepropisno parkiranje, oduzimanje prednosti, vožnja u suprotnom smjeru, razgovaranje na mobitel u vožnji ili čak kombinacija svega navedenog postala je naša svakodnevica. Nesmotrenih i bezobraznih vozača sve je više, a kažnjavanje istih, izgleda, ne pomaže.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene