Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kiša i južina

Tmuran jesenski dan: Doznajte kada stiže sunčano vrijeme!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Južina koja nas prati ovih dana mnogima zadaje probleme, no temperature će uskoro ponovno pasti.

Današnje temperature daleko su iznad prosjeka za sredinu studenog, a razlog tome je južina koja nam je donijela topli zrak u kombinaciji s kišom i povremenom naoblakom. Sunčano će danas biti još samo u Slavoniji, a na sjevernom Jadranu bit će grmljavine i obilnije kiše uz temperaturu do 18 stupnjeva..

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Slavonskom Brodu Ledena kiša VIDEO/FOTO Jako nevrijeme pogodilo Slavoniju: Led zabijelio tlo, kiša uzrokovala bujice Snijeg na Platku Potencijalno opasno vrijeme Oglašeno žuto upozorenje: Danas pljuskovi s grmljavinom, a snijeg već pada na Platku i Zavižanu

U unutrašnjosti će se zadržati naoblaka uz povremene padaline, a temperature će biti između 15 i 20 stupnjeva. U Dalmaciji se također očekuju kiše, ali će jugo postupno slabjeti te bi temperature mogle prijeći i 20 stupnjeva Celzijevih.

>> Crveni alarm u Sloveniji: Obavljene posljednje pripreme za novi vodeni val

Sutra će još na kontinentu prevladavati oblačno, tek ponegdje moguće je i malo kiše. U srijedu i četvrtak bit će stabilnije, prijepodne uz maglu ili nisku naoblaku, a poslijepodne bi trebalo prevladavati sunčano. U drugoj polovici tjedna temperature će ponovno pasti, a bit će i mraza.

Na sjevernom Jadranu u utorak djelomice sunčano, dok će južnije već i danas prevladavati sunčano. Od srijede će i na sjeveru biti više sunca. Puhat će slaba do umjerena bura, a temperatura se neće osobito mijenjati, na moru i idućih dana ostaje dosta toplo za ovo doba godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene