Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema se za njih

JOŠ JEDAN HRVATSKI APSURD Školarci tjelesni pohađaju u - hodniku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najstarija škola u zagrebačkom naselju Dubrava, Osnovna škola Granešina, nastavu tjelesnog odgoja održava u predvorju škole. Ako imaju sreće, pa je lijepo vrijeme, tjelesni se održava ispred škole i to na improviziranom igralištu. I dok mjerodavni šute - učenici, nastavnici i roditelji polako gube strpljenje.

Učenici ove osnovne škole, zagrijavaju se u holu škole. Ispred škole uvijek je kao na kolodvoru. Jedni dolaze, drugi odlaze, a oni koji bi trebali biti u dvorani, imaju nastavu. 'Pokušavamo kao što vidite osmisliti načine igranja odbojke, košarke, nešto nogometa uvijek je bojazan da se netko ne ozljedi, jer unutra je oko nas staklo, beton, vani isto, ovdje je prometnica,puno djece cirkulira', kaže profesor tjelesnog Ivica Modrić.

Pročitajte i ovo Otkriveni improvizirani laboratoriji u Dubravi - 5 Kućna radinost FOTO/VIDEO Policija otkrila nekoliko laboratorija za uzgoj trave u Dubravi: Neke bi opremljenost i dob dilera mogla iznenaditi Ilustracija Dok ide Žena 15 puta pokrala istu trgovinu, poznato i što joj je bio plijen

Neki novi klinci: Iz Teslinog kraja stiže solarni automobil

Ispod ceste bi trebao biti tunel koji bi spojio školu i buduću dvoranu na mjestu gdje bi učenici trebali imati tjelesni, no tu već osam godina raste šikara. 'Navodno se radi projekt nasuprot škole, gdje je gradsko zemljište. Da li će to biti, kada će to biti ne znam, nitko od projektanata nije došao mene konzultirati kako bi to trebalo izgledati i kako bi trebao biti taj spojni tunel', kaže ravnatelj Marijan Vulić.

Svima je dosta obećanja. U ovoj školi sportom se mogu baviti samo učenici koji treniraju u raznim klubovima. Postavlja se pitanje što je s ostalima?!

Iz ureda gradonačelnika, poručuju kako je zagrebački gradonačelnik naložio raspisivanje natječaja i odabir izvođača radova, koji bi trebali krenuti već ove godine.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene