Obavijesti Video Pretražite Navigacija
10-tak kilometara od Zaprešića

Sestre pronađene žive i zdrave, nestalo dvoje Osječana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sestre u dobi od 12 i 10 godina pronađene su žive i zdrave u mjestu Marija Magdalena, no, policija je izvijestila o još dva nestanka.

Petnaestak minuta prije 15:00 sati policija je pronašla sestre. Obje su žive i zdrave, a pronađene su  u u mjestu Marija Magdalena, općini Pušća, koja se nalazi 10-ak kilometara od Zaprešića.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Rumunjskoj Majka malenim djevojčicama kosu oprala otrovnom otopinom, u bolnici su i bore se za život Spašavanje djevojčica iz jezera u Somboru - 4 moglo je biti kobno FOTO Dramatično spašavanje kod susjeda: Djevojčice se šetale po zaleđenom jezeru pa propale kroz led

Zagrebačka policija je izvijestila kako još uvijek nije poznato zbog čega su Iris i Petra odlutale.

Podsjetimo, jučer između 16 i 17 sati iz parka u Ulici Mirka Ožegovića BB u Zaprešiću udaljile su se sestre P.G. (12) i I.G. (10) i do danas poslijepodne izgubio im se svaki trag, a policija je zamolila građane za pomoć.

U Osijeku su jučer nestali Lacić Ivana i Lukić David. Zadnji su put zajedno viđeni u dvorištu kuće Davida Lukića. Ivana ima 19 godina, visine je 174 centimetra, ima crnu kosu, zelene oči i srednje je tjelesne građe. U vrijeme nestanka bila je odjevena u crnu pletenu jaknu, crne kožne tenisice i ima tirkizno plavi ruksak.

David ima 17 godina, visok je 170 centimetara, ima smeđu kosu i svijetloplave oči. Jače je tjelesne građe.  

U slučaju da posjedujete informacije o ovim osobama molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene