Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija potvrdila da je Jelavić na razgovoru

Jelavićeva supruga: 'Ante je živ i zdrav i nalazi se u policiji'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ravnateljstvo policije priopćilo je da se Ante Jelavić, čiji je nestanak prijavljen jučer, nalazi na teritoriju Hrvatske i da je u tijeku kriminalistička obrada kako bi se utvrdile sve okolnosti u vezi s tim događajem.

Nakon kriminalističke obrade policija će o utvrđenome kao i o poduzetim mjerama izvijestiti javnost, stoji u priopćenju načelnika ureda ravnatelja policije Krunoslava Borovca. Mnogobrojna medijska nagađanja o motivima i načinu nestanka Ante Jelavića, bivšega hrvatskog člana Predsjedništva BiH, policija još ne želi komentirati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tko se nije skrio... Regija postaje pretijesna za kriminalce Slika nije dostupna Samo jedan još u bijegu USKOK podigao optužnicu protiv Jelavićevih otmičara

Jelavićeva supruga Iva Jelavić je, neposredno prije objave policijskog priopćenja, izjavila da je njezin muž živ i zdrav te da se nalazi u policiji na razgovoru. Dodala je kako nije upoznata s okolnostima tog slučaja, ni s mjestom njegova boravka u vrijeme odsutnosti te da će informacije o svemu dati policija.

>> Ilegalno prebačen u Hrvatsku: Jelavić dao iskaz policiji

>> Otmičari zaprijetili ubojstvom Ante Jelavića ako do večeras ne dobiju novac?

Mediji su objavili poslijepodne da su Jelavića otmičari pustili na slobodu i da su ga dopratili do hrvatske granice oko 18 sati gdje je uspostavio kontakt s obitelji i policijom. Ranije su hrvatski i bosanskohercegovački mediji objavili da je Jelavić otet, najvjerojatnije u Zagrebu, te da su otmičari tražili milijun eura otkupnine.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene