Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Matica hrvatskih sindikata

'Jedan premijer 9 automobila, pet sindikalnih čelnika 1 automobil'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Broj automobila s kojima su se dovezli članovi sindikata i premijer Zoran Milanović u Mokrice komentirala je Matica hrvatskih sindikata. Naglasili su da se pet sindikalnih članova vozi u jednom automobilu dok premijer koristi devet vozila.

Broj automobila u kojima se dovezao premijer Zoran Milanović s pratnjom imali su potrebu komentirati u Matici hrvatskih sindikata.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 2 Neće biti mandatar Nakon što je od njega odustao i SDP, što je preostalo Milanoviću? "Operacija nije uspjela, ali..." Zoran Milanović i Andrej Plenković recite svoje mišljenje ANKETA Milanović ili Plenković: Tko bi bio bolji premijer?

'Čelnici pet sindikalnih središnjica: Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, Nezavisnih hrvatskih sindikata, Matice hrvatskih sindikata, Hrvatske udruge sindikata i Udruge radničkih sindikata Hrvatske uputili su se jutros na zajednički sastanak s predsjednikom Ivom Josipovićem.

Za razliku od predsjednika Vlade RH, kome je za put do Mokrica bilo potrebno čak devet automobila, sindikalni lideri uspjeli su stati svi u jedan automobil i složno se uputiti na Pantovčak', stoji u priopćenju koje je poslala Matica hrvatskih sindikata.

>> Milanović: Čeka nas velik novac, ali Europa je alergična na rasipanje

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene