Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još se prikupljaju dokazi

Hrvatski navijači u Grčkoj uskoro izlaze iz istražnog zatvora? "To ne znači da će ih sudac i pustiti"

Aktualno Galerija Grčka policija Grčka policija Foto: Vijesti u 17 BBB u Grčkoj - 3 BBB u Grčkoj - 3 Foto: Vijesti u 17 BBB u Grčkoj - 2 BBB u Grčkoj - 2 Foto: Vijesti u 17 +0 BBB u Grčkoj - 1 Galerija 1/4 >>
Jedan od grčkih odvjetnika uhićenih navijača u Grčkoj podnijet će prijedlog za puštanje navijača iz istražnog zatvora, no hrvatski odvjetnik upozorava da to ne znači da će ih sudac i pustiti.

Jedan od grčkih odvjetnika koji zastupa uhićene Hrvate u Grčkoj, točnije njih trojicu, idućih dana podnijet će prijedlog za puštanje iz istražnog zatvora uz moguće mjere nadzora što znači da bi morali ostati u Grčkoj.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća - 3 Poginuo vozač Mjesto tragične nesreće u Osijeku već godinama je crna točka: "Odavno se trebalo nešto poduzeti, tu se zalete i sve prevari"

Odvjetnik iz Hrvatske upućen u slučaj objašnjava kako to ne znači da će ih sudac i pustiti, o tome bi se odlučivalo tek nakon što se prijedlog podnese, što bi moglo potrajati.

Pročitajte i ovo Avion Drama na nebu Avion nije uspio sletjeti na aerodrom: Kružio je nebom, a cijelo vrijeme kotači su bili spušteni

Što se tiče istrage, ona je još traje, još se prikupljaju dokazi, a pritvor će sigurno potrajati još neko vrijeme.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene