Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Karamarko: Naravno da ne

Je li HDZ-ov adut protiv zapravo indirektna podrška Bandiću?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon mjeseci špekulacija i iščekivanja, HDZ je napokon istaknuo kandidatkinju za gradonačelnicu Zagreba. No, mnog analitičari smatraju da je kandidatura Margarete Mađerić zapravo indirektna potpora Milanu Bandiću.

U Zagrebu se nanizao veći broj kandidata za gradonačelnika, a svog je aduta konačno otkrio i HDZ. Predstavljat će ga javnosti manje poznata Margareta Mađerić - u dva mandata zastupnica u Gradskoj skupštini. 'Kandidatkinja sam najjače političke stranke u RH, imam tim ljudi koji stoji iza mene i vjerujem, ne samo ja kao pojedinac, već stranka, HDZ u gradu Zagrebu može uspjeti', kaže Margareta Mađerić.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Na aktualnom satu Bandić otkrio kada namjerava otići u mirovinu Slika nije dostupna Siguran u pobjedu Ostojić: Očekujem da Bandić ispuni obećanje i da se pojavi na sučeljavanju

>> Rajko Ostojić: Vrijeme je za novu, pošteniju i moderniju sliku grada

Zbog kasnog uključenja i neodlučnosti HDZ-a oko imena, analitičari smatraju da neće dobro proći, a njezinu kandidaturu gledaju drugačije, kao da je riječ o indirektnoj podršci aktualnom gradonačelniku Milanu Bandiću.

'Naravno da se ne slažem s tim. To su opet ove pričice na koje smo navikli', kaže na tu teoriju predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko. 'Vidjet ćete, bit će ona veliko iznenađenje', dodaje Karamarko.

Istraživanje Dnevnika Nove TV pokazalo je da Bandić ima veliku potporu HDZ-ovih birača, dok je SDP-ov kandidat Rajko Ostojić drugi. 'I to će biti, ja sam uvjeren, jedna odlična utakmica', kaže Ostojić.

Utakmica u kojoj će građani, kao i uvijek, imati zadnju.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene