Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jakovčić: Nobody`s perfect

Čačić odgovorio predsjedniku IDS-a: Nakon Fidela Castra Jakovčić je predsjednik s najdužim stažem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo jedan je kandidat za predsjednika HNS-a. Ivan Jakovčić je dao šaljivu opasku: 'U mojem selu za to kažu 'nobody's perfect'.

Na Izbornom saboru Hrvatske narodne stranke - liberalnih demokrata (HNS), koji je danas počeo u Zagrebu, i na kojem će više od tisuću izaslanika birati najviše stranačko vodstvo, pojavili su se i koalicijski partneri Zoran Milanović, Silvano Hrelja i Ivan jakovčić.

Pročitajte i ovo Hrvatski ratni brod - 4 Velika investicija Hrvatska planira ozbiljno pojačanje za vojsku: "Skloni smo tome da ga mi gradimo" Slika nije dostupna Sastanak vladajućih Milanović: Kukuriku koalicija ide zajedno na europske izbore

S obzirom da je na ovim izborima samo jedan kandidat za predsjednika HNS-a, Ivan Jakovčić je dao šaljivu opasku: 'U mojem selu za to kažu 'nobody's perfect'.

>> Milanović prvo rekao da vlast kvari, pa nakon par sati suprotno!

Jakovčić nije morao dugo čekati na odgovor. 'Nakon Fidela Castra Jakovčić je predsjednik s najduljim stažem'.

Zoran Milanović je u pozdravnom govoru naglasio da SDP s HNS-om dijeli - ne slučajno - povjerenje i svjetonazorsku bliskost i da bi rado ostao do kraja Sabora družiti se s kolegama iz HNS-a, ali da ima sjednicu Glavnog odbora svoje stranke.

'Mi smo koalicija koja je osuđena na dobar rezultat', ocijenio je Milanović podsjetivši i na uspjeh na prethodnim parlamentarnih izborima kad su, rekao je, obećali da će odgovornost i za uspjeh i za neuspjeh imati svoje ime i prezime. "Tako se ponašamo od prvog dana", dodao je.

Naglasio je da ih čeka ogroman posao pred ulazak Hrvatske u EU za manje od godinu i pol dana te da je ključno da Hrvatska razvija svoje potencijale i slijedi svoj identitet.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene