Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poplavljena policijska postaja

Kutina: Jako nevrijeme s tučom veličine lješnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevrijeme s jakom kišom i mjestimičnom tučom i do veličine lješnjaka zahvatilo je jučer popodne iza 17 sati grad Kutinu, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje.

Županski centar 112 Sisak je od 17,35 sati do 21,50 sati primio više od 20 dojava građanina o poplavljenim podrumima, nižim prostorima i dvorištima kuća. Poplavljen je bio i dio Ulice S. Radića gdje je voda kod podvožnjaka bila visine 30-tak centimetara. Pod vodom se našla i policijska postaja u Kutini.

Pročitajte i ovo Poplave u Dubaiu - 2 Nezapamćeno nevrijeme Ujedinjeni Emirati saniraju štetu: Najmanje jedna osoba poginula, zračni promet otežan Nevrijeme u Kutini veliko nevrijeme FOTO Nezapamćeno nevrijeme u Kutini: Poplavljeni škola, vrtić, dom - voda je dizala asfalt i šahtove

Do 22 sata vatrogasci su imali 30-ak intervencija, dok su mnogi građani ispumpavanje vode iz poplavljenih prostora obavljali i sami. Na tri lokacije uklanjana su porušena stabala.

Na terenu su intervenirali pripadnici javne vatrogasne postrojbe (JVP) Kutina te dobrovoljnih vatrogasnih društava (DVD) Husain, DVD Jamarice, DVD Ilova, DVD Repušnica, DVD Banova Jaruga, DVD Međurić i poduzeća Moslavina d.o.o. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene