Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prekid suradnje?

Todorić u problemima: Sutra mu počinje suđenje, a više nema odvjetnika, Sloković i Prodanović neće ga braniti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznati odvjetnički par i bivši vlasnik bivšeg koncerna Agrokor navodno su prekinuli suradnju.

Odvjetnici Jadranka Sloković i Čedo Prodanović navodno više neće zastupati bivšeg vlasnika koncerna Agrokor Ivicu Todorića

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NEPRAVOMOĆNA PRESUDA USKOK najavio žalbu, Sanaderovi odvjetnici poručili: ''Neka pišu, možda će imati više sreće'' Slika nije dostupna Zanimljiva ekipa Istražili smo tko su stručnjaci kojima se okružio Ivica Todorić

Tu informaciju Jadranka Sloković nije nam ni demantirala ni potvrdila. 

"Nemam komentara. Hvala", rekla nam je kratko. 

Jutarnji piše kako Sloković i Prodanović ne žele ništa iznositi jer je riječ o povjerljivu odnosu klijenta i odvjetnika. List neslužbeno doznaje da je do prekida suradnje došlo obostrano zbog navodnog neslaganja o koncepciji obrane. 

Ivicu Todoriću u četvrtak bi trebalo početi suđenje zbog zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju. Riječ je o manjem kraku afere Agrokor u kojem je, sumnja se, Todorić zajedno s bivšim menadžerima Antom Huljevom i Piruškom Canjugom te švicarskom konzultanticom Nicole De Rossi preko faktura za nepostojeće konzultantske usluge iz Agrokora izvukao 1,25 milijuna eura. 

Sutrašnje ročište moglo bi biti otkazano. Todorić sad mora naći novog odvjetnika, a možda će mu sud dodijeliti nekog po službenoj dužnosti.  

Jutarnji piše kako otkazivanje suradnje s poznatim parom nije odvjetnička taktika te da Sloković i Prodanović razmišljaju da suradnju prekinu i u glavnom spisu cijele afere. U tom predmetu Todorića se tereti da je sa ostalim okrivljenicima Agrokor oštetio za 1,6 milijardi kuna. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene