Obavijesti Video Pretražite Navigacija
komentar bivše premijerke

Jadranka Kosor nije bila na ručku s Macronom: "Pozvan je Zlatko Dalić koji je izgubio od Francuske 2018. u Moskvi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivša premijerka Jadranka Kosor na Twitteru se osvrnula na ručak s francuskim predsjednikom Emmanuelom Macronom na koji nije bila pozvana.

"Premijer Fillon bio je prvi francuski premijer koji je došao u RH. Potpisali smo Strateški sporazum, Deklaraciju i Akcijski plan o suradnji. No, dobro. Na ručak je pozvan Zlatko Dalić koji je izgubio od Francuske 2018. u Moskvi", napisala je Jadranka Kosor na Twitteru.

Pročitajte i ovo Emmanuel Macron kako bi se trebala braniti europa? Macron ima novu ideju i ponovo je razbjesnio javnost: "Europa bi mogla umrijeti" Jadranka Kosor objava na društvenim mrežama Bivša čelnica HDZ-a "predstavila svoju listu za izbore": "Do pobjede!"

 

 

Macron je prvi francuski predsjednik koji je posjetio Hrvatsku od njezine samostalnosti, a službeni posjet završio je radnim ručkom, kojem je domaćin Plenković, a na kojem su sudjelovale i osobe iz javnog, gospodarskog, kulturnog, znanstvenog i sportskog života koje povezuju Hrvatsku i Francusku.

Osim bivše premijerke, na ručku nije bila ni bivša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović koja se također na to osvrnula na Twitteru.

"Dobrodošao u Hrvatsku dragi Emmanuel Macron! Dobro došao! Žao mi je što te ne mogu vidjeti jer nisam u Hrvatskoj. Želim ti ugodnu i plodnu posjetu. Sve najbolje vama i divnim ljudima Francuske! Tvoja prijateljica Kolinda", napisala je Grabar-Kitarović.

 

 

Evo što servirano na ručku francuskom predsjedniku

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene