Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rat na mrežama

Kosor o Karamarku na Facebooku: Tko ne lajka, jadna mu majka!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navodno je Tomislav Karamarko pobjesnio kada je shvatio da Ruža Tomašić na Facebooku ima više fanova od njega.

'Tko ne lajka, jadna mu majka', napisala je Jadranka Kosor na svom profilu na Twitteru, aludirajući pri tome na nedavne napise kako je Tomislav Karamarko pobjesnio na svoje suradnike kada je primijetio da Ruža Tomašić na Facebooku ima više 'lajkova' od njega.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva

Naime, Karamarko i Tomašić ionako nisu u najboljim odnosima, a kako je ovih dana pisao Jutarnji list, Karamarko je tražio da se nešto napravi barem po pitanju broja fanova na Facebooku.

Karamarko je navodno sazvao hitan sastanak u HDZ-u na kojem je bila samo jedna točka dnevnog reda, a to je kako povećati Karamarkovu popularnost na Facebooku u odnosu na Ružu Tomašić koja ima devet tisuća fanova više od njega.

Ovaj pomalo bizarni detalj inspirirao je bivšu predsjednicu stranke Jadranku Kosor da se oglasi na Twitteru s kratkim, ali efektnim statusom.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene