Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Video hit na internetu

Iznenađenje: Tijekom intervjua ispod ruševina pronašla svog psa!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stanovnica Oklahome koja je ostala bez svega, Barbara Garcia tijekom intervjua s novinarima CBS-a, pod ruševinama je pronašla svog psa.

Pročitajte i ovo Vukovi Skupa tužba Tužio državu za 5300 eura jer mu je psa rastrgao vuk: Dobio je odštetu, ali zbog presude će zasigurno požaliti Tornado u Kini Velik broj ozlijeđenih VIDEO "Izgleda kao armagedon": Pogledajte užasne prizore tornada koji je poharao Kinu, stradalo petero ljudi

Razorni tornado u Oklahomi nosio je sve pred sobom. Bez krova nad glavom ostalo je više tisuća osoba. Među njima je i Barbara Garcia, stanovnica predgrađa Moore koje je u tornadu najviše stradalo, piše Huffington Post.

Dok je televizijskoj ekipi objašnjavala kako je ostala bez svega, iza nje se, pod ruševinama nešto počelo pomicati. Na bolji pogled, Barbara je prepoznala svog psa Cathy.

>> VIDEO: HOROR U OKLAHOMI!

'Mislila sam da mi je Bog uslišio samo jednu molitvu - da ja preživim. Ali, uslišio je obje, jer ovo je bila druga', rekla je Barbara pokazujući na svog psa kojeg je izvukla ispod hrpe stvari uništenih u tornadu.

U tornadu koji je u nedjelju poharao Oklahomu poginule su 24 osobe, među kojima je sedmero djece.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene