Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kolege u šoku

Iznenada preminuo glazbeni urednik Hrvatskog radija: "Posvećen glazbi, uvijek je tražio ono najbolje"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Dragan Matić/Cropix
Za vrijeme smjene umro je 50-godišnji glazbeni urednik Hrvatskog radija.

Glazbeni urednik Hrvatskog radija Ivan Dvoržak sinoć je iznenada preminuo na radnom mjestu. Dvoržaku je pozlilo u petak oko 22 sata na Radio Sljemenu. Odmah je bila pozvana Hitna pomoć no pomoći nije bilo.

Pročitajte i ovo Ilustracija nesretan slučaj Zaspao s cigaretom: Muškarac pronađen bez svijesti u plamenu, preminuo u bolnici

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, cijeloj situaciji svjedočio je gradonačelnik Tomislav Tomašević koji je sinoć gostovao na Dnevniku HRT-a. Nakon gostovanja Tomašević je izlazeći iz studija naišao na potresene djelatnike koji su svjedočili smrti Dvoržaka.

"Teško mi je govoriti o kolegi kojeg sam svakog dana gledao preko puta stola, s kojim sam komentirao svakodnevno glazbu, nove i stare pjesme, pjevače, glazbenike. Često me znao oduševiti svojom perspektivom i interpertacijama. Bio je veliki znalac domaće i strane glazbe, čovjek posvećen glazbi koji je uvijek tražio ono najbolje u glazbenim djelima“, rekao je za HRT Robert Urlić, Dvoržakov kolega.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Kritičar rata u Ukrajini Nova sumnjiva smrt: Ruski dužnosnik oženjen zvijezdom Eurosonga iznenada umro, a ovom se izjavom zamjerio Putinu

Ivan Dvoržak svoju karijeru na Hrvatskome radiju započeo je 2003. godine, a slušatelji će ga najviše pamtiti po emisiji Glazba za sanjarenje koju je uređivao i vodio nedjeljom navečer.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene