Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije bila ni alpinistica

Izgubila je život u Italiji, a tamo zapravo uopće nije htjela ići

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Roditelji stradale radijske voditeljice Anje Grgić odlučili su javnosti podastrijeti više detalja o životu svoje tragično stradale ljubimice.

Prije tjedan dana hrvatsku javnost je potresla priča o 26-godišnjoj Anji Grgić, voditeljici zaposlenoj na Prvom radiju, koja se smrznula u talijanskim Alpama.

Prema prvim informacijama, Anja je u planini bila s dečkom koji ju je onemoćalu u jednom trenutku ostavio kako bi otišao po pomoć. Talijanska policija o ovom slučaju još uvijek vodi istragu, a njihove rezultate nestrpljivo čekaju Anjini roditelji koji su svoju kćer pokopali u petak.

Pročitajte i ovo Osoba s invaliditetom dobila kaznu Šef Udruge rezigniran Šok za osobe s invaliditetom: "Počeli su nam naplaćivati kazne"; Nakon našeg upita u Gradu razmišljaju o promjenama Zimske gume - 1 Teška krađa Mladić opelješio vulkanizersku radnju: Krao automobilske gume i opremu u vrijednosti 40 tisuća eura

Tragedija na talijanskoj planini: Poginula hrvatska novinarka i alpinistica (26)

U obraćanju medijima, roditelji tvrde kako Anja uopće nije bila alpinistica već je samo voljela šetnje prirodom.

'Išla je u šetnje Učkom, na Sljeme i na planine oko Bjelovara. Nikad nije upisala tečaj alpinizma niti je bila zaljubljenik u alpinizam', tvrde roditelji koji su opisali i posljednje trenutke sa svojom kćeri koja je zapravo u Italiju otputovala na koncert - u Milano.

Majka Svjetlana je rekla kako se Anji uopće nije dalo ići na koncert, ali je otišla jer je karte već kupila. Otišla je nakon posla, u srijedu oko 18 sati. No, nije se vratila živa.

Roditelji su dečku s kojim je bila u planini, a koji je navodno iskusan alpinist, zabranili da dođe na njezin sprovod. Istraga ovog slučaja još uvijek traje.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene