445939
445939
445939
445939
445939

DNEVNIK NOVE TV U 19:15 - Pusić i Kovač u izbornom razgovoru s Mislavom Bagom

  • , 08.08.2016., 17:00
  • Autor:
  • komentara

Počevši od danas, a ususret izborima, Mislav Bago će u Dnevniku Nove TV ugošćavati predstavnike dva najveća politička bloka. U Izbornim razgovorima sugovornici će odgovarati na pitanja po tematskim cjelinama. Današnja tema Izbornih razgovora biti će vanjska politika.

 
 
 
 
Vesna Pusić i Miro Kovač (Video: Dnevnik.hr)
Vesna Pusić i Miro Kovač (Video: Dnevnik.hr)

Mislav Bago će na tu temu u Dnevniku Nove TV razgovarati s Vesnom Pusić, predsjednicom HNS-a i bivšom ministricom vanjskih i europskih poslova i Mirom Kovačem, aktualnim tehničkim ministrom vanjskih i europskih poslova.

Kako bi riješili trenutačni problem sa Srbijom, tko su partneri Hrvatske u EU, koja je, po njima, najveća prijetnja nacionalnoj sigurnosti i je li RH sigurna zemlja samo su neka od pitanja koja će urednik i reporter Nove TV postaviti sugovornicima.

Između ostalog, upitani su i što misle koja je najbolju osobinu koju je kao šef diplomacije imao/la sugovornik/ca.

'Ja bih rekla poznavanje cijelog niza ljudi u europskim strukturama s obzirom sa svoju dugu diplomatsku karijeru', kazala je Pusić o Kovaču.

'Iskusna političarka, sveučilišna profesorica, gospođa, dama...', uzvratio je Kovač.

Izborni razgovori su na rasporedu svakoga dana do kraja ovog tjedna u sklopu Dnevnika Nove TV.

Ne propustite Dnevnik Nove TV u 19.15 sati na Novoj TV!
 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se