Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomaže i on

SNIMILA KAMERA NOVE TV Ministar Ostojić s djetetom u naručju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko ponoći s ponedjeljka na utorak u Opatovac su počele pristizati nove izbjeglice. Stotine ih je do kampa pješačilo od Bapske, a tamo ih je promrzle, umorne i iscrpljene dočekao i ministar policije Ranko Ostojić.

Ministar Ranko Osotojić većinu svojeg radnog vremena otkako je počela izbjeglička kriza i u Hrvatskoj, provodi u Opatovcu, s izbjeglicama koje do Hrvatske prevale težak i naporan put.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ostojić: 'U izbjegličkom kampu nema nikoga, samo u Čepinu je pet osoba' Slika nije dostupna Mjere na Bajakovu ostaju Ostojić: Mislim da je vrijeme da netko shvati da je Hrvatska obranjena

Snimatelj Dnevnika Nove TV Goran Šantar i reporterka Josipa Krajinović snimili su ministra Ostojića kako dočekuje novi val izbjeglica u kamp u Opatovcu. Ministar je prišao izbjeglicama i iz gomile podigao jednog umornog dječaka te pričekao njegovu majku da prođe preko reda, kako bi ih osobno dopratio u prihvatilište.

MINISTAR OSTOJIĆ POSTAO HIT 'Salaam alaykum! Hello, my name iz Ranko'

RAZBIJENA FAMA O POLITIČARIMA 'Tamo blato i kiša, oni u patikama. Ostojić kao da nije ministar'

IZBJEGLIČKA KRIZA Zatvoreni granični prijelazi Miljana i Harmica

Dječak je ministra zagrlio, a prevoditelj je izbjeglicama poručio da se ne boje, jer su ušli u Hrvatsku te da će im ljudi u kampu pomoći. 'On je ministar unutarnjih poslova', poručio je izbjeglicama prevoditelj putem megafona, nakon što je Ostojić uzeo dječaka u naručje.

'Moglu li razgovarati s njim', netko od izbjeglica je upitao iz mnoštva, no ministar je požurio na vrh reda, kako bi rastresenu majku na rubu suza sproveo u prihvatilište, na prijeko potreban odmor nakon toliko pješačenja.

Sve je zabilježila kamera Nove TV. Pogledajte.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene