Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregazio troje maloljetnika

Iz udruge Hitna uživo 194 pozvali vozače hitne da u podne uključe sirene i daju podršku uhićenom kolegi

Hitna pomoć
Hitna pomoć Foto: DNEVNIK.hr
Preko društvenih mreža udruga Hitna uživo 194 objavila je poziv vozačima da u subotu u podne uključe sirene na svojim vozilima u znak podrške vozaču hitne koji je pregazio troje maloljetnika na Bundeku.

Udruga Hitna uživo 194 objavila je na društvenim mrežama poziv vozačima hitne da u subotu u podne upale zvučnu signalizaciju na svojim vozilima te tako daju podršku kolegi koji je pregazio troje maloljetnika i koji tada izlazi pred suca.

Objavu koju potpisuje Tomislav Petrušić prenosimo u cijelosti.

"SVIRANJE U 12 h 🚑
Nakon ovakvog postupanja i privođenja našega kolege djelatnici NZZHM-a Grada Zagreba zgroženi su i uplašeni.

Pročitajte i ovo Nesreća sa hitnom pomoći na Bundeku, ilustracija - 3 Zatražen istražni zatvor Otac pregažene djevojke na Bundeku iznio svoju stranu priče: "Nisu bili alkoholizirani, nisu snimali priloge"

Pročitajte i ovo Hitna udarila maloljetnike na Bundeku - 4 Nesreća na Bundeku Stanje mladića kojeg je pregazila hitna i dalje je ozbiljno: "Još je uvijek na jedinici intenzivne skrbi"

U strahu da se ne nađu u sličnoj situaciji, od danas se strogo pridržavaju Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Što znači da po zakonu bez obzira na to što imaju upaljenu zvučnu i svjetlosnu signalizaciju ne smiju kršiti prometna pravila dok SPAŠAVAJU ŽIVOTE naših građana!

S obzirom na to da NAŠ kolega danas u 12 sati izlazi pred sudca, POZIVAMO SVE KOLEGE ŠIROM HRVATSKE da u isto vrijeme upale zvučnu signalizaciju na svojim vozilima te na taj način damo podršku kolegi kojeg sustav tretira kao najvećeg KRIMINALCA!!

DANAS ON, SUTRA MI! Podrška kolegi!"

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene