Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijeđa ih neistina

Baldasar: Vijećnici me stalno mole da nekoga zaposlim; Puljak: Nikad nismo tražili uslugu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitski gradonačlnik Baldasar tvrdi da nema vijećnika koji ga nije zamolio da zaposli nekoga, dok Marijana Puljak njegove tvrdnje opovrgava

Splitski gradonačelnik Ivo Baldasar izjavio je u utorak novinarima kako je izvrgnut molbama svih gradskih vijećnika da posreduje u zapošljavanju, a predsjednica kluba vijećnika Nezavisne liste Marijana Puljak opovrgnula je njegove tvrdnje.

Pročitajte i ovo Autotrolej Manjak vozača Nepalci i Indijci vozit će autobuse u hrvatskom gradu: Evo kad stiže prvih 10 Slika nije dostupna Dnevnik Nove TV istražuje Borba za Split: Mrtva utrka troje kandidata, Baldasar - adio!

'Nema vijećnika koji me nije zamolio da zaposlim nekoga, nema nikoga tko dolazi tamo (u Banovinu), osim vas iz medija, tko me nije molio za neku vrstu zapošljavanja ili pomoći kod zapošljavanja', rekao je novinarima Baldasar u Gradskoj luci na vježbi o postavljenoj eksplozivnoj napravi u brodu.

Intervenirao nekoliko puta

Odgovarajući na pitanja novinara u vezi s ulogom u zapošljavanju ljudi u Splitu Baldasar je rekao kako je 'samo nekoliko puta' intervenirao pri zapošljavanju 'iz ljudskih razloga, jer se radilo o teškim obiteljskim prilikama i o teškim ljudskim sudbinama'.

Na takvu Baldasarovu izjavu Nazavisna lista Marijane Puljak reagirala je priopćenjem u kojem se navodi da četvero vijećnika te liste, koja se zove 'Za pametne ljude i pametni grad', nije nikada tražilo nikakvu uslugu od gradonačelnika Baldasara, niti im je to palo na pamet.

'Vrijeđa nas gradonačelnikova neistina'

'Vrijeđa nas neistina izrečena od gradonačelnika', navodi se u priopćenju koje je potpisala Puljak i dodaje kako zato od njega traže javnu ispriku te zaštitu predsjednika Gradskog vijeća Borisa Ćurkovića.

'Nama je već jasno kako je način rada gradonačelnika sveden na sitne i krupne političke trgovine, stranačka i prijateljska uhljebljivanja, ali želimo jasno reći kako se mi ne ponašamo niti razmišljamo na takav način, poručila je Puljak.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene