Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan pun sastanaka

Dačić stigao u jednodnevni posjet Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski potpredsjednik vlade i ministar vanjskih poslova Ivica Dačić u jednodnevnom je službenom posjetu Hrvatskoj.

Ivica Dačić sastaje se s kolegicom Vesnom Pusić, a primit će ga i predsjednica države Kolinda Grabar-Kitarović, predsjednik Sabora Josip Leko i premijer Zoran Milanović.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest" Predsjednik Zoran Milanović s predstavnicima Mreže mladih Hrvatske - 1 Na sastanku s predsjednikom Iz Mreže mladih Hrvatske podsjetili na svoj zahtjev: "Savjet mladih RH ne bi smio imati ovlast koordinirati rad ostalih udruženja mladih"

Dačić je u uzvratni posjet Zagrebu trebao doći u studenom prošle godine, ali je posjet odgođen jer su hrvatske vlasti zamjerile Beogradu što se nije distancirao od huškačkih izjava optuženog ratnog zločinca Vojislava Šešelja nakon privremenog puštanja iz haškog pritvora.

Dačić: 'Očekujem da Međunarodni sud pravde uistinu bude sud pravde'

Dvoje dužnosnika razgovarat će o nerIješenim pitanjima iz prošlosti i o budućoj suradnji. Među ostalim, na dnevnom će redu biti slučaj Veljka Marića i srbijanski zakon o univerzalnoj nadležnosti za suđenje za ratne zločine na teritoriju bivše Jugoslavije, koji je u zadnje vrijeme zategnuo odnose dviju zemalja. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene