Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobio 145 glasova

Ivić Pašalić postao šef drvnoprerađivačke industrije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši političar Ivić Pašalić kandidirao se za predsjednika Udruženja drvnoprerađivačke industrije pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, a sa 145 glasova za, tu je poziciju i dobio.

Glasanjem za predsjednika Udruženja drvnoprerađivačke industrije pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, utvrđeno je kako je tu poziciju dobio Ivić Pašalić, bivši političar.

Za tu poziciju natjecala su se dva kandidata - Ivić Pašalić i Zdravko Jelčić.

55-godišnji Ivić Pašalić se već dugo vremena bavi drvnim poslom te se nalazi na čelu nadzornog odbora jedne tvrtke koja djeluje u tom sektoru.

Pročitajte i ovo Ivić Pašalić - 3 u Dnevniku Nove TV Ivić Pašalić o poskupljenju peleta: "Skok je uistinu nenormalan, ali nenormalne su i okolnosti." Otkrio i što je po njegovu mišljenju najveći problem Vlade Slika nije dostupna HGK donosi Vjetar u leđa hrvatskim poduzetnicima: Kako izvoziti vlastiti proizvod i postati konkurentniji na tržištu

Time s jedan od najkontroverznijih hrvatskih političara vraća na javnu scenu i najavljuje komunikaciju i s vladajućima i s oporbom.

Neki su komentirali kako je ovo Pašalićev povratak u politiku, ali je on sam otklonio tu mogućnost i rekao da nema političkih ambicija ali da će mu ranije iskustvo iz politike pomoći u novoj funkciji. Pašalić poručuje i da su nagađanja da je u nekakvom dogovoru s HDZ-om - samo špekulacije.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene