444818
444818
444818
444818
444818

OBRUŠIO SE NA MOSTOVCE 'Govore o smanjivanju plaća, a onda uzimaju svaku kunu'

  • , 28.07.2016., 15:11
  • Autor:
  • komentara

Šef HNS-a Ivan Vrdoljak iz Dubrovnika je poručio da članovi dubrovačkog HNS-a Valentin Dujmović i Andro Vlahušić neće biti na listi za Sabor.

 
 
 
 
Ivan Vrdoljak obrušio se na Most (Video: Vijesti u 14)
Ivan Vrdoljak obrušio se na Most (Video: Vijesti u 14)

Aktivni su i SDP-ovi partneri u Narodnoj koaliciji. Šef HNS-a Ivan Vrdoljak iz Dubrovnika je poručio da članovi dubrovačkog HNS-a Valentin Dujmović i Andro Vlahušić neće biti na listi za Sabor jer su fokusirani na skore lokalne izbore.

Vrdoljak je na upit novinara komentirao i bonuse u Hrvatskim šumama poručivši da to nije lijepa priča i da bi on na to upozorio da je znao. A potom se obrušio na Mostovce.

'Amoralno je da govoriš o smanjivanju plaća saborskim zastupnicima, a da onda, ali apsolutno svaki, pa i dubrovački, pa i metkovski saborski zastupnici Mosta uzimaju svaku kunu za troškove koje imaju u Saboru i stanove koje koriste po Zagrebu. I njihovi troškovi su dva puta veći nego zastupnika HNS-a', poručio je Vrdoljak

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se