Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vlada je stabilna'

Ivan Vrdoljak: 'Ekonomsku politiku zemlje vodi Vlada'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak izrazio je uvjerenje kako će HNS-ov koalicijski partner SDP što prije riješiti svoje unutarnje probleme.

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak izjavio je danas kako ekonomsku politiku vodi Vlada, te je izrazio uvjerenje kako će HNS-ov koalicijski partner SDP što prije riješiti svoje unutarnje probleme.

Pročitajte i ovo Premijer Andrej Plenković iz minute u minutu Pregovori gotovi do petka? "Elektabilni Bojan" odgovorio Plenkoviću, HDZ raspalio po Raspudiću Konstituiranje Sabora - 1 utrka s vremenom Ovo su rokovi za sastavljanje saborske većine: Što ako ne uspije izglasavanje predsjednika Sabora?

Na novinarsko pitanje tko, po njegovom mišljenju, trenutačno vodi ekonomsku politiku Vlade, Vrdoljak je odgovorio da je to Vlada. "Zna se vertikala, potpredsjednik Grčić i svi ministri koji su u gospodarskom sektoru, od moje malenkosti, Marasa, Hajdaša Dončića, Jakovine itd.," odgovorio je Vrdoljak koji je prisustvovao otvaranju Data centra Hrvatskog Telekoma (HT).

Vrdoljak zadovoljan što je NO Ine predložio izmjene

Na pitanje koliko kvalitetno Vlada može upravljati državom u okolnostima kada se glavna stranka vladajuće koalicije "razračunava psovkama i na rubu fizičkog obračuna", Vrdoljak je kazao kako se zna stav HNS-a.

"Znate stav HNS-a, naš posao danas je da pošaljemo poruku da je Vlada stabilna i da se nadamo da će naš koalicijski partner što prije riješiti svoje probleme", rekao je.

Upitan može li Vlada, ako SDP bude podijeljen do krajnjih granica, upravljati kvalitetno državom, Vrdoljak je kazao "Vlada i ovaj tjedan upravlja državom i upravljat će i idući tjedan i sve do onog trenutka dok imamo većinu u Saboru, a naš je posao ta stabilnost". (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene